Prapaskena

FOTO/ Humbet një fëmijë i huaj në zonën e “Shkëmbit të Kavajës”, kush e ka parë të njoftojë policinë

Publikuar: 27/06/2021

Një fëmijë me origjinë maqedonase ka humbur ditën e sotme në zonën e quajtur “Shkëmbi i Kavajës”.

Djali është tre vjeç dhe u ka ikur prindërve të tij, të cilët janë vënë në kërkim të të miturit. Të gjithë qytetarët që e shikojnë djalin që quhet Ajaz të njoftojnë policinë, që i mituri të bashkohet me prindërit e tij.

Kjo është foto e 3 vjeçarit Ajaz Djaferovski:Më të lexuarat