Prapaskena

Çfarë po ndodh? Faqet e mediave ndërkombëtare dalin jashtë funksionit

Publikuar: 08/06/2021

Agjencitë e lajmeve më të mëdha ndërkombëtarë kanë rënë. The Guardian, Financial Times, News York Times, CNN aktualisht nuk po funksionojnë dhe shfaqin mesazhin “Gabimi 503 Shërbimi nuk disponohet”.

Gjithashtu edhe faqja e qeverisë britanike MB – gov.uk nuk është në funksion.

Ende nuk dihet se çfarë po ndodh dhe cili është problem që ka shkaktuar rënien e faqeve më të klikuara në të gjithë botën.Më të lexuarat