Prapaskena

“Njeriu i shesheve të mbyllet në çadër? Kurrën e kurrës”, Berisha flet për djegien e mandateve: I kam thënë Lulzim Bashës vetëm dy fjalë

Publikuar: 20/05/2021

Fevziu: Lëvizjet radikale të PD, a ke dorë?

Berisha: Njeriu i shesheve të mbyllet në çadër, kurrën e kurrës. Unë në çadër? Kurrën e kurrës. Ishte e tëra ide e Lulzim Basha. Unë e mbështeta.

Fevziu: Largimi nga Parlamenti?

Berisha: Unë jam i vetmi aty që kam thënë, vetëm dy fjalë. Me këtë mund të shkojmë në fitore, por mund të shkojmë dhe katastrofë.

Fevziu: Zgjedhjet 2019?

Berisha: Nuk jam përzier fare.Më të lexuarat